Nieuws

Greenwave

Nieuws om bij te blijven

Samenwerkingspartners

Greenwave Tuindesign & Advies legt zelf geen tuinen aan. Des te belangrijker is het om goede contacten te hebben met hoveniers uit de buurt. Een goed doordacht tuinontwerp en beplantingsplan is 1 ding, maar voor jarenlang plezier is het ook belangrijk dat de tuin op een kwalitatief goede manier wordt aangelegd. Elke hovenier heeft zijn eigen specialiteiten, vandaar dat Greenwave Tuindesign samenwerkt met verschillende hoveniers.

Nieuwe werkplek

Na weken van klussen is mijn nieuwe werkplek klaar. De plek waar ik voor u graag een mooi tuinontwerp of beplantingsplan maak. Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen klik op de lees meer button.

Cadeau-tip

Kent u iemand die graag geniet van de tuin of iets anders wilt met de tuin? Nieuwe ideeën, tips, verbeteringen kunnen het plezier van de tuin nog meer vergroten. Greenwave tuindesign & advies heeft een origineel cadeau voor iedereen die vragen heeft over zijn of haar tuin. Geef een cadeaubon voor 1 uur tuincoaching of tuinadvies cadeau. Nu voor slechts €40 in plaats van €55.

Tuintrends 2020

Wilt u uw tuin aanpassen of veranderen? Check dan nu de tuintrends 2020! Misschien is één van de nieuwe trends iets voor u of geeft het inspiratie! De trends 2020 zijn Inner Retrait, Blended Cultures, Street Savage. Greenwave tuindesign & advies denkt graag met u mee. Klik op de lees meer button voor meer informatie over de tuintrends. U kunt altijd een vrijblijvend gesprek aanvragen.

Ziekten en plagen

Planten in de tuin krijgen het zwaarder. Door de hogere temperaturen wordt het makkelijker voor ziekten en plagen. Denk aan de rupsen van de buxusmot. Deze mot is sinds enkele jaren vanuit Azië overgekomen. Ziekten en plagen worden vaak verspreid door transport van goederen en reizende mensen. Een sterke en gezonde tuin is belangrijk om ziekten en plagen de baas te blijven.